طرز تهیه سالاد مرکبات
توصیه میکنیم برای شام این سالاد خوشمزه و سرشار از ویتامین C را تهیه و میل کنید.
مواد لازم
- 3 عدد پرتقال
- یک قاشق غذاخوری پودر خردل
- یک قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- دو بوته کاهو
- یک عدد گریپفروت فیله و خرد شده
- یک عدد نارنگی یا پرتقال شیرین فیله و خرد شده
- نصف پیمانه نارگیل رنده شده و بوداده
طرز تهیه
- برای تهیه سس این سالاد، آب یکی از پرتقالها را بگیرید و درون کاسه بریزید. پودر خردل، ترخون و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- دو پرتقال باقی مانده را پوست بگیرید و آنها را فیله و سپس خرد کنید.
- برگهای کاهو را از هم باز کنید. برگهای بزرگ را خرد کنید و آنها را درون کاسه بزرگی بریزید. پرتقالها و گریپفروت را روی آنها بریزید. روی همه مواد، پودر نارگیل بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سالاد مرکبات
توصیه میکنیم برای شام این سالاد خوشمزه و سرشار از ویتامین C را تهیه و میل کنید.
مواد لازم
- 3 عدد پرتقال
- یک قاشق غذاخوری پودر خردل
- یک قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- دو بوته کاهو
- یک عدد گریپفروت فیله و خرد شده
- یک عدد نارنگی یا پرتقال شیرین فیله و خرد شده
- نصف پیمانه نارگیل رنده شده و بوداده
طرز تهیه
- برای تهیه سس این سالاد، آب یکی از پرتقالها را بگیرید و درون کاسه بریزید. پودر خردل، ترخون و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- دو پرتقال باقی مانده را پوست بگیرید و آنها را فیله و سپس خرد کنید.
- برگهای کاهو را از هم باز کنید. برگهای بزرگ را خرد کنید و آنها را درون کاسه بزرگی بریزید. پرتقالها و گریپفروت را روی آنها بریزید. روی همه مواد، پودر نارگیل بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه ترشی پرطرفدار بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر 250 گرم
هویچ 200 گرم
سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
طرز تهیه ترشی لیته انبه
مواد لازم :
انبه درشت | دو عدد |
تمر هندی | يك بسته |
سركه | يك پيمانه |
فلفل قرمز دارچين | يك قاشق چايخوری |
سياه دانه | دو قاشق مرباخوری |
تخم گشنيز آسياب شده | دو قاشق غذاخوری |
نمک | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
انبه ميوهای است كه بيشتر در مناطق گرمسيری رشد می كند طبع اين ميوه گرم است. ترشی اين ميوه به دفع سنگ كليه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا اين ميوه فاقد كلسترول و چربی اشباع شده می باشد و سديم كمي دارد. اين ترشی با روشهای زيادی درست می شود ولی من نوع ليته آن را از همه بيشتر دوست دارم و تصميم گرفتم آن نوعی كه خودم می پسندم را به شما هم آموزش دهم.
ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا می كنيم. تمر هندی را در سركه حل كرده و از صافی رد می كنيم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندی را درون مخلوطكن می ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياهدانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه می ريزيم. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال می گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم می شود استفاده كرد ولی بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: