آلبالو به دلیل خواص بی‌شمار و خاصیت ضدسرطانی میوه‌ای بی‌نظیر است و به همین سبب ترشی آلبالو نیز طرفداران زیادی دارد.

ترشی آلبالو از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی است که طعم ترشی بی‌نظیر آن در کنار انواع غذاهای گوشتی وپلو‌ها مناسب می‌باشد.

 

مواد لازم

 

آلبالو نیم کیلوگرم

شکر یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

سرکه سفید نیم کیلوگرم

 

طرز تهیه

 

نیم کیلو آلبالو را شسته، در یک شیشه می‌ریزیم. یک قاشق مرباخوری نمک و شکر را اضافه می‌کنیم. در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی آلبالو را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

 

کالری موجود در ترشی آلبالو

 

مقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 350 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 170 کیلوکالری می‌باشد.

 

چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو:

 

  • بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.

  • سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.

  • ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.

  • وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.

  • اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو کم می شود.

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:32 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

بارها اتفاق می‌افتد که برای درست کردن چای آب کتری را پس از جوش آمدن خاموش کنید و پس از مدتی فراموش خواهید کرد که از آن استفاده کنید و مجدد مجبور به جوشاندن آن هستید.

باید این هشدار را جدی بگیرید که برای دفعه بعد از انجام این کار دست بردارید، چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی می‌شود که سلامتی را تهدید می‌کند باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می‌گردد، به جای آنکه از این مواد پاکسازی کردند از این دست ترکیبات می‌توان به آرسنیک،‌نیترات و فلورید اشاره کرد.

نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و ایجاد سنگ کیسه صفرا می‌کند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگ‌های کلیوی را نیز به همراه خواهند داشت.

 

 

 

حال آب دوباره جوشیده شده چگونه بر روی بدن اثر می‌گذارد؟

نیترات یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار می‌گیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌گردد گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و انواع سرطان‌ها را شامل می‌گردد.

آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده می‌باشد که مصرف طولانی مدت آب‌های دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماری‌های قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری می‌شود.

جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی می‌شود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی می‌گردد.

برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.

جوشاندن دوباره آب جوشیده کشنده است


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:31 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.
.
هر آدمی درون خود کوزه ای دارد
که با عقاید، باور ها و دانشی که از محیط اطرافش میگیرد پر میشود،
این کوزه اگر روزی پر شد یاد گرفتن آدمی تمام میشود،
نه که نتواند، دیگر نمیخواهد چیز بیشتری یاد بگیرد .
پس تفکر را کنار می‌گذارد و با تعصب از کوزه ی باورهایش دفاع میکند
و حتی برای آن میمیرد.
اما آدم غیر متعصب تا لحظه ی مرگ در حال پر کردن کوزه است .
و صدها بار محتوای آنرا تغییر داده.
اگر شما مدتیست که افکارتان تغییر نکرده بدانید که این مدت فکر نکرده اید،
آب هم اگر راکد بماند فاسد میشود!
از زندگی و زیباییهایش لذت ببرید مگذارید رنج و اندوه بر شما غلبه کند .
کلید لذت و رنج دست خودمان است.
.
.


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:27 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

به آرامي آغاز به مردن مي‌كني….
اگر سفر نكني،
اگر كتابي نخواني،
اگر به اصوات زندگي گوش ندهي،
اگر از خودت قدرداني نكني.
به آرامي آغاز به مردن مي‌كني….
زماني كه خودباوري را در خودت بكشي،
وقتي نگذاري ديگران به تو كمك كنند.
به آرامي آغاز به مردن مي‌كني….
اگر از شور و حرارت،
از احساسات سركش،
و از چيزهايي كه چشمانت را به درخشش وامي‌دارند،
و ضربان قلبت را تندتر مي‌كنند،دوری کنی
امروز زندگي را آغاز كن!
امروز مخاطره كن!
امروز كاري كن!
نگذار كه به آرامي بميري!
شادي را فراموش نكن!


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:25 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.
.
چه دلمون بخواد چه نخواد،
خدا یه وقتایی دلش نمیخواد ما چیزی که دلمون میخواد رو داشته باشیم…!! ◄ .
هیچوقت خودتو صد در صد خرج کسی نکن.!!
"دوستت دارم" حرف ساده ایست،هم گفتنش آسان است، هم شنیدنش…
اما…فهمش ساده ترین دشوار دنیاست.!!
. ◄
هرجا دلت شکست، خودت تیکه هاشو جمع کن.
تا هر کسی منت دستای زخمیشو سرت نذاره…!!
. ◄
تنهاییت را پیش فروش نکن.
فصلش که برسد، به قیمت میخرند… ◄
.
حرف دلتو بزنی، دلشو میزنی.پس هیس…! ◄
هرگز برای چیزی که تقدیر تو نیست اصرار نورز که پایانش
درماندگیست…!! ◄
.
این خیلی مهمه که وقتی از زندگی کسی رد میشی.
رد پای قشنگی از خودت به یادگار بذاری…!! ◄

.


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:24 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

اگر کسي تو را با تمام مهربانيت دوست نداشت …
دلگير مباش که نه تو گناهکاري نه او…
آنگاه که مهر می ‌ورزی مهربانيت تو را زيباترين معصوم دنيا مي‌کند …
پس خود را گناهکار مبين…
من خدايي ميشناسم كه ابر رحمتش به زمين و زمان باريده…
يکي سپاسش مي گويد و هزاران نفر کفر !!!…
تو با مهر ورزيدنت بال و پر ميگيري …
خوبي دليل جاودانگي تو خواهد شد …
پس به راهت ادامه بده
دوست بدار نه براي آنکه دوستت بدارند …
تو به پاس زيبايي عشق ، عشق بورز و جاودانه باش


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 20 تير 1394برچسب:, | 9:20 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

هرگاه کسی خشم داشت: به نوازش و کلام مهرآمیزی نیازمند است.
اگر کسی حسد می‌ورزید : نیاز دارد دیده شود.
اگر کسی شاکی و گله مند بود : نیاز دارد شنیده شود.
اگر کسی تلخ بود نیاز دارد: مهربانی دریافت کند.
اگر کسی ستم می‌کند نیاز داشته است که : دوست داشته شود.
اگر کسی بخل ورزد نیاز داشته است که : بخشیده شود.
و همه‌ ی اینها در یک نقطه مشترکند .
نیاز دارند که :
عشق بر آنها چون باران ببــــــــــارد……


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:33 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

هیزم شکن وقتی خسته میشه،
که تبرش کند بشه..
تبر ما آدما باور هامونه نه آرزوهامون …
تلاش نکن که زندگی رو بفهمی،
بلکه سعی کن از زندگیت لذت ببری..
تلاش نکن که عشق رو بفهمی،
بلکه سعی کن به عزیزانت عشق بورزی…
و تک تک لحظه ها رو عاشقانه زندگی کنی…


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:27 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

نیاز نیست انسان بزرگی باشیم …
" انسان بودن " خود ، نهایت بزرگی است
می توان ساده بود ولی انسان بود
به همین سادگی …


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:26 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

حتما این سؤال برای شما هم پیش آمده که چطور می توان روش مؤثری برای محافظت از سلامت کلیه ها و کبد در پیش گرفت؟ کلیه ها و کبد اندام های بسیار مهمی هستند که هر بیماری آنها می تواند تاثیر جدی بر سلامت عمومی بدن و حتی حیات داشته باشد.

حفظ سلامتی در وهله اول به بهبود عادات زندگی، رعایت رژیم غذایی مناسب و کنار گذاشتن نمک و چربی های مضر برمی گردد. ورزش، سیگار نکشیدن و مدیریت صحیح هیجانات دیگر عوامل مهم محسوب می شوند. اما طبیعت نیز در این باره مهربان است و میوه هایی مفید و بی نظیر را ارزانی داشته است.

 

هندوانه

هندوانه میوه خوشمزه و پرطرفدار تابستان است که احساس خنکی را در روزهای گرم به همراه دارد. این میوه تابستانی به خاطر خواص بی نظیر تصفیه و مدر بودن یکی از بهترین خوراکی های طبیعی برای پاکسازی کلیه هاست و سلامت کبد را تحریک می کند. یکی از سالم ترین روش های مصرف هندوانه، آب هندوانه است زیرا با تحریک عملکردهای مختلف کلیه ها باعث می شود که بافت ها بهتر تمیز شوند و جریان خون بهبود یابد. هنگام انتخاب هندوانه دقت کنید که میوه تازه باشد زیرا هندوانه بیش از حد رسیده ممکن است مشکلاتی برای سلامتی به همراه داشته باشد.

 

لیمو

لیمو یکی از بهترین داروهای طبیعی است که معمولا برای بهره مندی از خواص آن توصیه می شود آب لیمو در صبح میل گردد. از آنجا که لیمو میوه ای پاک کننده و سم زداست، برای سلامت کلیه ها و کبد به خصوص درمان کبد چرب بسیار مفید خواهد بود. لیمو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که عملکردهای کلیه ها و کبد را بهبود می بخشد و تقویت می کند. این میوه همچنین مواد غذایی را در معده تجزیه می کند که این تاثیر باعث تسهیل گوارش می شود.

 

سیب

سیب قرمز و سبز خواص چشمگیری برای حفظ سلامت کبد، کلیه ها و همچنین قلب دارد. همیشه توصیه می شود که خوردن روزانه یک عدد سیب همراه با پوست برای بهره مندی از خواص آن عالی است. سیب علاوه بر اینکه کلسترول بد خون را کاهش می دهد و تری گلیسرید بدن را تنظیم می کند، موجب تحریک عملکرد کلیه و تصفیه کبد نیز می شود.

 

انگور قرمز

انگور قرمز نسبت به انگور زرد خواص درمانی بیشتری دارد. هر چه رنگ قرمز آن تیره تر باشد حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است. انگور مدر است و به تمیز کلیه ها و تحریک فعالیت کبد کمک می کند. این میوه تابستانی حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین ها و مواد معدنی است. این ترکیبات برای دفع همه مواد مضر بدن مفید هستند. همچنین انگور نزدیک به ۸۰% آب دارد توصیه می شود هر روز میل گردد. پوست انگور نیز مانند پوست سیب و گلابی حاوی بسیاری از ترکیبات مفید میوه است.

بهترین میوه ها برای سلامت کبد و کلیه ها


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:18 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی

آلبالو به دلیل خواص بی‌شمار و خاصیت ضدسرطانی میوه‌ای بی‌نظیر است و به همین سبب ترشی آلبالو نیز طرفداران زیادی دارد.

ترشی آلبالو از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی است که طعم ترشی بی‌نظیر آن در کنار انواع غذاهای گوشتی وپلو‌ها مناسب می‌باشد.

 

مواد لازم

 

آلبالو نیم کیلوگرم

شکر یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

سرکه سفید نیم کیلوگرم

 

طرز تهیه

 

نیم کیلو آلبالو را شسته، در یک شیشه می‌ریزیم. یک قاشق مرباخوری نمک و شکر را اضافه می‌کنیم. در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی آلبالو را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

 

کالری موجود در ترشی آلبالو

 

مقدار کالری موجود در کل ترشی حدود 350 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 170 کیلوکالری می‌باشد.

 

چند نکته برای تهیه ترشی آلبالو:

 

  • بعد از چند روز ترشی آلبالو را بچشید تا از مقدار نمک آن مطمئن شوید.

  • سرکه سفید برای ترشی آلبالو مناسب تر است.

  • ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.

  • وقتی آلبالوهای آن تمام شد، آب ترشی آلبالو را بیرون نریزد، برای تهیه سس سالاد از آن استفاده کنید، سس شما صورتی خوشرنگ میشود وجایگزین خوبی برای آبلیمو است.

  • اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث ترش شدن بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو کم می شود.

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ با نکات کلیدی


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:8 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

ساده که می شوی همه چیز خوب می شود
برایت فرقی نمی کند تجمل چیست، قیمت تویوتا لندکروزچند است
مهم نیست نیاوران کجاست
همیشه لبخند بر لب داری
روی جدولهای کنار خیابان راه می روی،زیر باران دهانت را باز می کنی ..
آدم برفی که درست می کنی؛ شال گردنت را به او می بخشی
ساده که باشی آدم های ساده را دوست داری
ساده که می شوی فرمول نمی خواهی
ایکس تو همیشه مساوی ایگرگ توست
ساده که می شوی ،حجم نداری، جایی نمی گیری
زود به یاد دوستان می آیی و… دیر از خاطر می روی
ساده که می شوی کوچک می شوی…
توی دل همه جا می شوی…


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:6 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.
.
بگذارید بعضی چیزها از بین بروند ؛
خودتان را از آنها رها سازید .
از دستشان خلاص شوید ….
منتظر نباشید تا قدر تلاشهایتان را بشناسند
و عشق تان را بفهمند .
در را ببندید ؛
آهنگ را عوض کنید ؛
خانه تکانی کنید ؛
گرد و غبار را بتکانید ؛
از آنچه هستید دست بردارید :
و به آنچه که واقعاً هستید روی آورید…
سلام دوستان عزیز;طاعات وعباداتتوون قبول♥♥♥
.
.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:5 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.تغییر نگاه به زندگی باید از ذهن شروع شود،
یادمان باشد
سنگها نه خرده حسابی باپاهای لنگ دارند
نه قرار و مداری با پاهای سالم!
پس باورهای اشتباه را کنار بگذاریم …
هر سقوطی
پایان کار نیست…
باران را ببین،
سقوط باران
قشنگترین "آغاز" است
هوای زندگیتان سرشار از لحظه های خوب باران …
.
.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:3 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

شادی
نمادی از زیستن آگاهانه است
و نمایشی از سپاسگزاری در برابر یزدان پاک
ما وارث این تفکریم …
شاد باش و شاد زندگی کن که …
شاد زیستن ؛
انتخاب است نه اتفاق !!!


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394برچسب:, | 9:0 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

اگر میخواهید زیبا باشید
یک دقیقه مقابل آینه ،
پنج دقیقه مقابل روحتان و
پانزده دقیقه مقابل خداوند بایستید
ادم ها به خاطر زیبا بودنشان دوست داشتنی نمی‌شوند،
بلکه اگر دوست داشتنی باشند، زیبا به نظر می‌رسند.
بچه‌ها هرگز مادرشان را زشت نمی‌دانند؛
اگر کسی یا جایی را دوست داشته باشید،
آنها را زیبا هم خواهید یافت.
زیرا حس زیبا دیدن همان عشق است


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 13 تير 1394برچسب:, | 9:51 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

می خواهم زندگی ام را تصفیه کنم
تا هر چه می ماند خوبی های من و تو باشد
می خواهم از نو ببیینم ..تا هر چه می بینم زیبایی باشد
می خواهم دلها یمان را بسابم..تا مثل قدیم ها نرم نرم شود
می خواهم در قلب هایمان توری بگذارم
تا هیچ وقت دوده نگیرد
می خواهم پنجره نگاه مان را باز کنم
تا بهار دوستی مان پشت در نماند
دوستان من ، مثل " گندمند "یعنی یک دنیا برکت و نعمت ،
نبودن شان ، قحطی و گرسنگی است ،
و من چه خوشبختم که خوشه های طلائی گندم دراطرافم موج میزند ،
مهربانى تان را قدر میدانم وآنرا در سیلوی جان نگهداری خواهم کرد..
تقدیم به همه دوستان مجازی ❤❤


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 13 تير 1394برچسب:, | 9:49 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

ای خدا….!
ای عاشقانه ی دل من…
گفتی ؛ فاصله ات با من یک نفس است…
گفتی ؛ تو از اهل زمین جدا شو… من سکوتت را معنا میکنم…
گفتی ؛ دغدغه هایت مال من ، من عشقت را شاعری میکنم…
هان…!!
ای آرامش مطلق…
دلم تو را میخواهد ، همین کنار ، نزدیک نزدیک ، بی ترس فرداها…
دلم میخواهد تنها تو را نفس بکشد…
دلم تویی را میخواهد که مصفایش کنی…
من ؛
هنوز شبیه خودم هستم
پس:به حرمت تمام عاشقانه ها…
حال دلم را خوب کن …حواست را پرت آرزوهایم کن…
دیر که جواب میدهی نگران میشوم ، نگران بی خودی های زندگی…
ای گرمترین مأمن…
مرا چنان در آغوش بگیر که حتی لحظه ها هم جرات گذشتن نکنند……
.
.


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 13 تير 1394برچسب:, | 9:48 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻗﻠﺐ ﻫﺮ ﮐﺲ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﺸﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻭﺳﺖ !
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ قلب هايي ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻣﺤﺒﺖ ﻋﻤﯿﻘﻨﺪ ❤
ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺩﺭ ﻣﺸﺘﻬﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺟﺎﯼ ﻧﻤﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ …
ﻣﺜﻞ ﻏﻨﭽﻪ ﺍﯼ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻃﭙﺶ ﺷﮑﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ …
ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮐﻮﯾﺮ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩﻧﺪ ﻭ ﺗﺸﻨﻪ ﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺑﺮ ﻣﺤﺒﺖ ﺑﺒﺎﺭﺩ …
ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﺩﻟﻬﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﮐﻮﭼﮏ ﻫﻢ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮﻧﺪ !
ﺩﻟﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻭﺳﯿﻊ ﻫﻢ ﺑﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ، ﺍﻣﺎ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺑﻨﺪ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻫﻢ ﻋﻤﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ…
ﻭﺗﻮ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﻗﻠﺒﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ ❤
ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ، ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﻌﺎﺭﻑ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ … :)


برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 13 تير 1394برچسب:, | 9:47 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

هر لحظه از زندگیتان تصویری است ،
که قبلا هرگز آن را ندیده اید …
و هرگز دوباره آن را نمی بینید …
پس لذت ببرید …
و هر لحظه را زیبا کنید … !


برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 12 تير 1394برچسب:, | 15:15 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما