این روزها همه ی آدما درد دارند....

درد پول

درد عشق

درد تنهایی

این روزها چقدر یادمان میرود زندگی کنیم

 


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 25 دی 1393برچسب:, | 10:45 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

مگر نه چیزی که امروز در تسلط توست


ناچار روزی از دست تو خواهد رفت ؟


پس ، اکنون از ثروت خویش ببخش


و بگذار فصل عطا


 یکی از فصلهای درخشان زندگی تو باشد .



 


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 9:17 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

سوختن شمع را.گداختن شمع را  

واشک شمع را دوست میدارم.برای من شمع رمز خداست  

رمز نیایش است.سمبل پرستش است.یادآور عشق های خوب 

 دل ها ونیز عشق های خوب عاشقان خدا است.

Attractive Candles 02 شمع های زیبا و رمانتیک


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 9:16 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

چقدر دوست داشتم یك نفر از من می پرسید چرا نگاه هایت آنقدر غمگین است؟ 

چرا لبخندهایت آنقدر تلخ و بیرنگ است؟  

اما افسوس كه هیچ كس نبود …همیشه من بودم و من و تنهایی پر از خاطره … آری با تو هستم! 

با تویی كه از كنارم گذشتی و حتی یك بار هم نپرسیدی چرا  

چشمهایم همیشه بارانی است                   


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 9:4 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

عهد کردم نشوم همدم پیمان شکنان
هوس گردش پیمانه اگر بگذارد
معتقد گردم و پابند و ز حسرت برهم
حیرت این همه افسانه اگر بگذارد
همچو زاهد طلبم صحبت حوران بهشت
یاد آن نرگس مستانه اگر بگذارد
شمع می خواست نسوزد کسی از آتش او
لیک پروانه‌ی دیوانه اگر بگذارد …


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 9:1 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

داشتم زیر برف، بستنی می خوردم. دوستم گفت:« سردت نمی شود؟ گفتم:« نه، دستکش دارم.

دکتر به من گفت:« برایت آمپول و شربت می نویسم. چون که چهار ساعت با آدم برفی ات بازی کرده ای.» گفتم:« پس شربت مال من باشد. آمپول برای آدم برفی!»

آقا معلم پرسید:«زمستان چه وقت تمام می شود؟» گفتم:« هر وقت که من کلاه پشمی ام را گم کردم!»

بابا دلش برای مدرسه تنگ شده بود. دیروز،من سوار سرویس شدم. بابا، تا مدرسه، دنبال ماشین ما دوید. گفتم:« می خواهی بیایی مدرسه؟» گفت:« نه، شال گردنم، لای در ماشین گیر کرده!»


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:54 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

برای تهیه غذا از انواع چاشنی های متفاوت استفاده می کنیم. یکی از پر مصرف ترین و با ارزش ترین چاشنی ها، سس قدیمی باربیکیو است. سس باربیکیو به هر شکلی وجود دارد از آبکی و غلیظ گرفته تا قرمز و قهوه ای. اما تنها چیزی که می توان گفت این است که این سس کاملاً به خورد کباب رفته و آن را بسیار لذیذ می کند. این نوع سس دارای انواع طعمها است: شیرین، ترش، تند، ادویه دار، دودی و سیر دار. اغلب مردم انواع طعم ها را با هم ترکیب می کنند تا طعم دلخواه خود را به دست آورند.طرز تهیه سس باربیکیو آمریکایی

سس باربیکیو یک اختراع آمریکایی نیست. این سس از مدت ها قبل از پیداش آمریکای نوین نیز وجود داشته است. اگرچه آمریکایی ها این سس را اختراع نکردند ولی گام بزرگی در پیشرفت این سس برداشته اند. البته تهیه این سس بسته به محل زندگی شما و گیاهان موجود در آن منطقه از نظر طعم متفاوت است.

تاریخچه باربیکیو
اول از همه باید بگم که باربیکیو معنای واقعی خود را از دست داده است. وقتی که شما استیک، هات داگ و یا همبرگر را بر روی آتش مستقیم درست می کنید، به این کار میگن گریل کردن نه باربیکیو!

باربیکیو زمانی است که شما گوشت را بر روی آتش مستقیم درست کنید اما موضوع اینه که غارنشینها هم گوشت را بر روی آتش درست می کردن شما که فکر نمی کنید اونا هم باربیکیو می خوردند؟ مسلماً نه. چرا؟ خوب معلومه چون باربیکیو به سس مخصوص نیاز داره!

پس باربیکیو دقیقاً چیست؟ پخت آرام گوشت بر روی شعله بسیار کم به مدت طولانی بر روی هیزم و یا ذغال نه اجاق گاز را باربکیو می گویند.
همانطور که قبلاً هم گفته شد تاریخ دقیق سس باربیکیو مشخص نیست. اما ردپایی که در تاریخ از خود به جای گذاشته برمیگرده به اواخر قرن 15، زمانیکه کریستوف کلمب هنگام برگشت از آمریکا این سس را با خود به اروپا آورد.

سس باربیکیو ( BBQ Sauce )

مواد لازم و ترکیبات برای تهیه یک لیتر سس باربیکیو:
500 میلی لیتر سس گوجه فرنگی(کچاپ)
یک حبه سیر
5 قاشق غذاخوری شکر
آب یک عدد پرتقال
آب یک عدد لیمو سنگی
3 قاشق غذاخوری سویا سس
2 قاشق غذاخوری مربا هلو
2 قاشق غذاخوری شیره افرا
یک قاشق چایخوری سس تاباسکو
2 قاشق غذاخوری سس خردل تند
یک قاشق چایخوری سس وستیشر
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل شیرین پاپریکا
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
یک شاخه رزماری
یک قاشق غذاخوری پودر آویشن

طرز تهیه:
سس گوجه فرنگی(کچاپ) را داخل یک کاسه بریزید. سیر را پوست کنده، ریز خرد کنید و به همراه شکر، آب پرتقال و لیمو و سویا سس داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن آنها را کمی هم بزنید.
سپس مربا هلو، شیره افرا، سس تاباسکو، خردل تند، سس وستیشر، فلفل پاپریکا، پودر کاری و زنجبیل را بیافزایید و خوب هم بزنید.
برگهای سوزنی رزماری را از شاخه جدا کرده خرد کنید و به همراه آویشن به سس اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.طرز تهیه سس باربیکیو آمریکایی

نکته:
سس باربیکیو را می توان به مدت 3 ماه داخل یخچال و ظرف درب دار نگهداری کرد. برای استفاده هنگام گریل دقت داشته باشید که میزان حرارت بالا نباشد، زیرا حرارت باعث سوختگی کناره های کباب می شود و دلیل آن هم وجود عسل و شکر در مربای هلو است.
سس باربیکیو را می توان هنگام کباب کردن گوشت دنده به روی کباب ریخت یا اینکه به همراه بال مرغ گریل شده، سوسیس کبابی و یا استیک سرو نمایید. گوشت مخصوص باربیکیو کردن نیز معمولاً باید گوشت سخت باشد مانند دنده.


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:51 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:49 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

زندگی …

خاطر دریایی یک قطره ، درآرامش رود

زندگی …

حس شکوفایی یک مزرعه ، در باور بذر

زندگی …

باور دریاست در اندیشه ماهی ، در تنگ

زندگی …

ترجمه روشن خاک است ، در آیینه عشق

زندگی …

فهم نفهمیدن هاست...


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:47 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

ﺩﻧﯿﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﺟﺰ ﭘﮋﻭﺍﮎ ﻧﯿﺴﺖ!
یادمان باشد …
زندگی انعکاس رفتار ما است!
انعکاس من بر من …
پس حواسمان باشد
بهترین باشیم ,
تا بهترین ها را دریافت کنیم!


برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:26 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

دیــــروز چکی است که باطل نشده

 فــــــردا یک چــک  وعده دار  است

 چیزی که به نقد در اختیار شماست

 فقط امروز است

 پس آن را عاقلانه خرج کنید!


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 14:34 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |


ز یمن مقدم رسول خاتم

معطر آمده محیط عالم

مولد صادق آل محمد

مقارن گشت با میلاد احمد

میلاد نبی اعظم (ص) و امام صادق (ع) مبارک باد

 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 14:29 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

542c7770134e7vjk.jpeg

قلبت را آنقدر ازعاطفه لبریز کن

که اگر روزی افتاد و شکست

همه جا عطر گل یاس پراکنده شود

 


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 14:19 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |


کسی باش که عمری با تو بودن، یک لحظه ؛

  و لحظه ای بی تو بودن، یک عمر باشد .

 

 



برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 14:10 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

زندگي گاه به كام است و بس است؛
زندگي گاه به نام است و كم است؛
زندگي گاه به دام است و غم است؛
چه به كام و
چه به نام و
چه به دام...
زندگي معركه همت ماست...

زندگي ميگذرد...

زندگي گاه به راز است و ملامت بدهد؛
زندگي گاه به ساز است و سلامت بدهد؛
زندگي گاه به ناز است و جهانت بدهد؛
چه به راز
و چه به ساز
و چه به ناز...
زندگي لحظه بيداری ماست ...

زندگی می گذرد... 

jomle asheghane ba aks 1


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 13:37 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

 

 

سوپ قارچ روسیمواد لازم

کره: قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده: 1/2 پیمانه
هویج بزرگ خرد شده: 2 عدد
آب مرغ: 6 پیمانه
شوید خشک: 2 قاشق چای خوری
نمک: قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/8 قاشق چای خوری
سیب زمینی پوست کنده: یک کیلو
قارچ تازه خرد شده: 1/4 پیمانه

 

 

طرز تهیه

* برای تهیه سوپ قارچ روسی، ابتدا 3 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.
* مخلوط تره فرنگی و هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را حرارت دهید. آب مرغ را اضافه کنید.
* نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و در آن را بگذارید و به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که سیب زمینی ها خوب پخته شوند، حرارت دهید.
* کره باقی مانده را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​بریزید تا آب شود و 5 دقیقه در روغن قارچ ها را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
* در یک کاسه کوچک، آرد را الک کنید و آرام به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود.
* شوید را اضافه کنید و بعد از اینکه غل زد، از روی حرارت برداشته و سرو کنید.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 13:35 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, | 13:25 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

غصه هایت که ریخت، تو هم همه را فراموش کن

دلت را بتکان

اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین،

بگذار همانجـــا بماند

فقط از لابلای اشتباهاتت،

یک "تجربه" را بیرون بکش،

قاب کن و بزن به دیوار دلت...



برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, | 16:59 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن!



   به رفتن که فکر می کنی

 


   اتفاقی می افتد که منصرف می شوی...



   میخواهی بمانی،



   رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی!



   این بلاتکلیفی خودش کلــــی جهنـــــــــــــــم است..


 


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, | 16:56 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

دنیا قشنگ تر بود اگر

آدمها مثل سایه هایشان صاف و یکرنگ بودند!!

بیشمارند آنهایی که نامشان آدم است...

ادعایشان آدمیت...

کلامشان انسانیت...

رفتارشان صمیمیت...

حال، باید دنبال یکی گشت که

نه آدم باشد...

نه انسان باشد...

نه دوست و رفیق صمیمی...

تنها صاف باشد و صادق...

پشت سایه اش خنجر نباشد برای دریدن...

هیچ نگوید...

فقط همان باشد که سایه اش میگوید: "صاف و یکرنگ"


 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, | 16:54 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما