گلچین آشپـــــــــــزی(5)

اسپاگتی باسس گوجه وسیر

این مدل اسپاگتی را من وقتی میخوام یه غذای سریع و راحت و در عین حال سیر کننده درست کنم، می پزم. برای کسانی که گوشت دوست دارند و به اسپاگتی بدون گوشت فکر نمی کنند، این غذا نمیتونه جالب باشه ولی برای من که ترکیب سس گوجه و سیر و کره را دوست دارم، غذای خوبیه.


مواد لازم برای 4 نفر:

اسپاگتی یا ماکارونی ..................................................... یک بسته نیم کیلویی

سیر ........................................................................... 8 حبه

فلفل دلمه .................................................................. یک عدد

رب گوجه .................................................................... سه قاشق پلوخوری

کره ............................................................................. 50 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن و کاری .................... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را نگینی خرد کرده و با فلفل دلمه خرد شده در کره تفت داده و رب گوجه و نیم لیوان آب و ادویه را هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی قل بزند. ماکارونی یا اسپاگتی را هم در آب جوش پخته و پس از آبکش کردن به مواد فوق اضافه کرده و به صورت گرم مصرف می کنیم.

پ.ن: برای تزیین می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم.

پیتزا میگو


پــــــــــیتزامیگو

این پیتزا از پیتزاهای مورد علاقه من هست. میشه این پیتزا را فقط با میگو و رب گوجه و سیر و پنیر پیتزا درست کرد یا هر چیز دیگه که دوست دارید مثل فلفل دلمه، ذرت، قارچ و ... به آن اضافه کرد.


مواد لازم برای 4 نفر:

میگو .........................400 گرم

ذرت پخته .................200 گرم

پنیر پیتزا ................... 500 گرم

جعفری و گشنیز ...........100 گرم

سیر ..........................5 حبه

فلفل دلمه بزرگ ..........1 عدد

رب گوجه ...................1 قاشق غذاخوری

خمیر پیتزا ...................4 عدد

پودر آویشن ...................به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم. سپس رب گوجه و 4/1 لیوان آب را اضافه کرده و پس از جوش آمدن آب، میگو تمیز شده و جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و پس از اضافه کردن ادویه لازم می گذاریم یک دقیقه جوش بخورد و سپس آن را کنار می گذاریم. سپس بر روی خمیر پیتزا آماده یا درست شده به ترتیب پنیر پیتزا، مایه میگو، ذرت، فلفل دلمه نگینی خرد شده، پودر آویشن و در نهایت پنیر پیتزا را اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم.

پ.ن: سرخ کردن زیاد میگو یا گذاشتن آن به مدت زیاد در فر باعث خشک شدن میگو می شود.

فیله مرغ سوخاری


من سینه مرغ را اصلا دوست ندارم و اگر در خورشت سینه مرغ باشد، ترجیح میدم که آب خورشت را بخورم و از خوردن مرغ صرف نظر می کنم ولی فیله مرغ سوخاری را به خاطر نرم و آبدار بودن سینه مرغ در آن که کم سرخ می شود و خشک نمی شود و همینطور ترکیب مزه ادویه جات با آن دوست دارم. دستورش را اینجا می گذارم، هرچند خیلی ساده است و اکثرا هم طرز تهیه اش را بلدند.


مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ .................... 2 عدد

تخم مرغ ...................... 2 عدد

پودر سوخاری ............... به میزان لازم

                                        

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت قطعاتی باریک و بلند در می آوریم. سپس با بیفتک کوب کمی روی آن کوبیده تا بافت آن کمی نرم تر شود و بعد از آن قطعات فیله را ابتدا در آرد یا پودر سوخاری غلتانده و سپس وارد تخم مرغ زده شده کرده و مجددا در پودر سوخاری می غلتانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.

پ.ن. 1: من از روغن کمی استفاده می کنم ولی برای اینکه مغز پخت شود در ماهیتابه را می گذازم.

پ.ن. 2: برای سرو آن می توان از سس تارتار که با جوجه چینی سرو می شود هم استفاده کرد.

پ.ن.3: بهتر است که فیله سوخاری را زیاد سرخ نکرد، چون خشک می شود.

رولـــــــــــت گوشت

این اولین باری بود که من رولت گوشت درست کردم.   ولی از آنجایی که برای مهمانی غذای شیکی هست باید درست کردنش را بالاخره امتحان می کردم.


مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده ................................. 300 گرم

کره .................................................... 50 گرم

سیر ................................................... 4 حبه

شیر ................................................ 60 سی سی

تخم مرغ .......................................... 4 عدد

هویج ............................................... 2 عدد

پیاز .................................................1 عدد

زرشک ............................................ 1 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده .......................... 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه .................................... 1 قاشق غذاخوری

پودر سوخاری ............................. 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، کاری و آویشن ..... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و 2 حبه سیر را در مخلوط کن خرد کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. پودر سوخاری ای که در شیر به مدت چند دقیقه خیسانده ایم تا به صورت خمیری در آید و ادویه را نیز به مخلوط فوق اضافه می کنیم و یک دقیقه هم می زنیم.

 سپس آن را بر روی پلاستیک فریزر به شکل مستطیل پهن می کنیم.

تخم مرغ های آب پز شده و پوست کنده و هویج پوست کنده و پخته و گردوی خرد شده و زرشک را در وسط آن می چینیم.

سپس با بلند کردن پلاستیک فریزر آن را از دو طرف به هم وصل می کنیم و در ماهیتابه ای که چرب کرده ایم گذاشته و به مدت 1 ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد می گذاریم.

برای درست کردن سس نیز کره را در ماهیتابه آب کرده و رب گوجه و 2 حبه سیر را اضافه کرده و با یک لیوان آب می گذاریم تا کمی جا بیفتد و یک ربع آخر پخت رولت به آن اضافه می کنیم.


 نودل با سس سفــــــــــــــیــــــــــد

در انتخاب عنوان این پست مشکل داشتم. اول نوشتم نودل با چیکن استروگانف، ولی بعد با خودم گفتم اینکه چیکن استروگانف نبود! بالاخره اسمش را گذاشتم نودل با مرغ و سس سفید! نودل را می شود با هر چیزی خورد. بسته به اینکه در یخچال و فریزرتون چی دارید در عرض چند دقیقه میشه یه غذای خوشمزه درست کرد. من خودم ترجیح میدم که نودل با مواد قاطی بشه ولی اینبار برای اینکه قشنگ تر باشه قاطی اش نکردم.


مواد لازم برای 2 نفر:

نودل ................................................ 2 بسته

پیاز .................................................. 1 عدد

پیازچه ..............................................2 عدد

سینه مرغ ........................................1 عدد

شیر ................................................. 250 سی سی

آرد گندم ............................................ 2 قاشق پلوخوری

ادویه (فلفل، اویشن، کاری و دارچین) ..... به میزان لازم

کره ................................................ 50 گرم

 طرز تهیه:

 پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت می دهیم. سینه مرغ را که خرد کرده ایم اضافه کرده و ادویه و پیازچه خرد شده را هم ریخته و کمی تفت می دهیم. آرد را داخل مواد ریخته و به هم می زنیم، سپس شیر را اضافه کرده و می گذاریم تا چند دقیقه مرغ بپزد و مواد به خوردش برود. نودل را در آب جوش انداخته و چند دقیقه می گذاریم تا بپزد ولی خیلی نرم نشود و حالت پیچ خورده خود را داشته باشد. بعد از آبکش کردن نودل ها آن را باکمی کره مخلوط کرده و در ظرف موردنظر  ریخته و مواد را هم روی آن می ریزیم.

پ.ن: می توان قارچ یا فلفل دلمه هم به مواد آن اضافه کرد.









نظرات شما عزیزان:

نازنين
ساعت11:07---9 شهريور 1393
ضعف كردم خدا

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 9 شهريور 1393برچسب:, | 10:8 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما