طرز تهیه سس باربیکیو و تاریخچه آن

برای تهیه غذا از انواع چاشنی های متفاوت استفاده می کنیم. یکی از پر مصرف ترین و با ارزش ترین چاشنی ها، سس قدیمی باربیکیو است. سس باربیکیو به هر شکلی وجود دارد از آبکی و غلیظ گرفته تا قرمز و قهوه ای. اما تنها چیزی که می توان گفت این است که این سس کاملاً به خورد کباب رفته و آن را بسیار لذیذ می کند. این نوع سس دارای انواع طعمها است: شیرین، ترش، تند، ادویه دار، دودی و سیر دار. اغلب مردم انواع طعم ها را با هم ترکیب می کنند تا طعم دلخواه خود را به دست آورند.طرز تهیه سس باربیکیو آمریکایی

سس باربیکیو یک اختراع آمریکایی نیست. این سس از مدت ها قبل از پیداش آمریکای نوین نیز وجود داشته است. اگرچه آمریکایی ها این سس را اختراع نکردند ولی گام بزرگی در پیشرفت این سس برداشته اند. البته تهیه این سس بسته به محل زندگی شما و گیاهان موجود در آن منطقه از نظر طعم متفاوت است.

تاریخچه باربیکیو
اول از همه باید بگم که باربیکیو معنای واقعی خود را از دست داده است. وقتی که شما استیک، هات داگ و یا همبرگر را بر روی آتش مستقیم درست می کنید، به این کار میگن گریل کردن نه باربیکیو!

باربیکیو زمانی است که شما گوشت را بر روی آتش مستقیم درست کنید اما موضوع اینه که غارنشینها هم گوشت را بر روی آتش درست می کردن شما که فکر نمی کنید اونا هم باربیکیو می خوردند؟ مسلماً نه. چرا؟ خوب معلومه چون باربیکیو به سس مخصوص نیاز داره!

پس باربیکیو دقیقاً چیست؟ پخت آرام گوشت بر روی شعله بسیار کم به مدت طولانی بر روی هیزم و یا ذغال نه اجاق گاز را باربکیو می گویند.
همانطور که قبلاً هم گفته شد تاریخ دقیق سس باربیکیو مشخص نیست. اما ردپایی که در تاریخ از خود به جای گذاشته برمیگرده به اواخر قرن 15، زمانیکه کریستوف کلمب هنگام برگشت از آمریکا این سس را با خود به اروپا آورد.

سس باربیکیو ( BBQ Sauce )

مواد لازم و ترکیبات برای تهیه یک لیتر سس باربیکیو:
500 میلی لیتر سس گوجه فرنگی(کچاپ)
یک حبه سیر
5 قاشق غذاخوری شکر
آب یک عدد پرتقال
آب یک عدد لیمو سنگی
3 قاشق غذاخوری سویا سس
2 قاشق غذاخوری مربا هلو
2 قاشق غذاخوری شیره افرا
یک قاشق چایخوری سس تاباسکو
2 قاشق غذاخوری سس خردل تند
یک قاشق چایخوری سس وستیشر
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل شیرین پاپریکا
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
یک شاخه رزماری
یک قاشق غذاخوری پودر آویشن

طرز تهیه:
سس گوجه فرنگی(کچاپ) را داخل یک کاسه بریزید. سیر را پوست کنده، ریز خرد کنید و به همراه شکر، آب پرتقال و لیمو و سویا سس داخل کاسه بریزید. با استفاده از یک همزن آنها را کمی هم بزنید.
سپس مربا هلو، شیره افرا، سس تاباسکو، خردل تند، سس وستیشر، فلفل پاپریکا، پودر کاری و زنجبیل را بیافزایید و خوب هم بزنید.
برگهای سوزنی رزماری را از شاخه جدا کرده خرد کنید و به همراه آویشن به سس اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.طرز تهیه سس باربیکیو آمریکایی

نکته:
سس باربیکیو را می توان به مدت 3 ماه داخل یخچال و ظرف درب دار نگهداری کرد. برای استفاده هنگام گریل دقت داشته باشید که میزان حرارت بالا نباشد، زیرا حرارت باعث سوختگی کناره های کباب می شود و دلیل آن هم وجود عسل و شکر در مربای هلو است.
سس باربیکیو را می توان هنگام کباب کردن گوشت دنده به روی کباب ریخت یا اینکه به همراه بال مرغ گریل شده، سوسیس کبابی و یا استیک سرو نمایید. گوشت مخصوص باربیکیو کردن نیز معمولاً باید گوشت سخت باشد مانند دنده.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, | 8:51 | نویسنده : شهرام مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • پاتوق مقالات شما